Mali oglasi

Pregledno in preprosto

Spletna stran Živalnik.si nastopa le kot posrednik med prodajalci in kupci oziroma drugimi uporabniki, in ne nastopa v imenu ali za račun kateregakoli od uporabnikov spletne strani.

Upravljavec spletne strani nima vpliva na vsebino objavljenih malih oglasov, saj gre za vsebino, ki jo na spletno stran vnesejo uporabniki sami in z oddajo oglasa v celoti prevzemajo odgovornost za njegovo vsebino in priloženo slikovno gradivo. Posledično upravljavec ne prevzema nobene odgovornosti za resničnost objavljenih podatkov, ki jih vnašajo fizične osebe ali poslovni subjekti.

Vsak dogovor med uporabniki, sklenjen na podlagi oglasov, objavljenih na spletni strani Živalnik.si, je izključno dogovor med uporabniki, in ne povzroča nobenega posrednega ali neposrednega pogodbenega odnosa med uporabniki in upravljavcem spletne strani.

Ob prvem vpisu oziroma pred prvo oddajo oglasa se je treba registrirati. Uporabniki se lahko registrirajo kot splošni uporabniki (fizične osebe) ali kot pravne osebe. V ta namen na spletni strani izberejo ustrezno ikono za registracijo (Splošni uporabnik/Pravna oseba).

Registracija ni dovoljena fizičnim osebam, mlajšim od 15 let.

Za splošne uporabnike (fizične osebe, ki ne opravljajo dejavnosti) je registracija brezplačna. Pravnim osebam in fizičnim osebam, ki opravljajo gospodarsko dejavnost, se zaračuna članarina skladno z vsakokrat veljavnim cenikom, objavljenim na spletni strani. Za zavetišča/društva je zaradi narave dejavnosti, ki jo opravljajo, registracija brezplačna ne glede na pravnoorganizacijsko obliko.

V času od 4. aprila 2016 do 4. aprila 2017 bo upravljavec uvedel začasno testno obdobje delovanja spletne strani, med katerim bo zagotovil brezplačno registracijo vsem uporabnikom ne glede na njihov status oziroma pravnoorganizacijsko obliko. - CENIK OGLAŠEVANJA.

Po registraciji lahko uporabniki izkoriščajo vse funkcionalnosti spletne strani Živalnik.si ter objavljajo lastne male oglase. Vsi mali oglasi, objavljeni na spletni strani Živalnik.si, so veljavni 30 dni od dneva objave. Po izteku 30-dnevnega obdobja veljavnosti se objavljeni oglas samodejno izbriše in ni več viden na spletni strani, vendar pa ga lahko uporabnik brez težav v svojem profilu/moji oglasi podaljša.

Upravljavec spletne strani Živalnik.si si bo prizadeval, da bo vsebina spletne strani kakovostna, stalno dostopna, zakonita in ažurna in ne bo vsebovala nezakonitih, moralno spornih elementov ali virusov in podobnih dejavnikov, ki bi lahko škodovali omrežni infrastrukturi.

Ekipa Živalnik

Živalnik.si – Vse za vaše hišne ljubljenčke.

BNG d.o.o.

uporaba piškotkov

Živalnik.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem uporabe našega spletnega mesta se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več informacij o piškotkih
Nastavitve
Sprejmem