O nas

Ekipa Živalnik

Smo povezana ekipa sposobnih ljudi z različnim znanjem in skupno ljubeznijo - to so živali. Živalnik.si predstavlja največji spletni oglasnik za živali, opremo in hrano ter storitve v Sloveniji.

Ekipa Živalnik se bo trudila za brezhibno delovanje spletnega mesta Živalnik.si, za zadovoljstvo njenih uporabnikov in skrbela za ljubezen do živali, s katero je bila stran tudi izdelana. Zadovoljni uporabnik je ključni cilj našega razmišljanja in delovanja.

Živalnik.si je zasnovan na podlagi optimalne uporabnikove izkušnje na čim bolj preprost in zanimiv način. Vzpostavljen je sistem organiziranosti in točno določenih postavk za vsako posamezno kategorijo z namenom učinkovitega delovanja z minimalno možnostjo morebitnih napak.

Komu je spletna stran namenjena?

Namenjena je vsem nam / ljubiteljem živali – uporabnikom s pomanjkljivim računalniškim znanjem in tudi zahtevnejšim uporabnikom, ki imajo na voljo napredno iskanje in dodatno filtracijo.

Kako deluje spletno mesto Živalnik.si?

Spletni oglasnik za naše male hišne ljubljenčke Živalnik.si ima poslanstvo, ki se glasi: Vsem vrstam živali pomagamo poiskati topel in ljubeč dom.

Smo posrednik med kupcem in prodajalcem in pomagamo pri uporabniški izkušnji iskanja hišnega ljubljenčka, opreme ali hrane zanj.

Celotna ekipa Živalnik razmišlja in se trudi delati predvsem v smeri pomoči živalim, pomembno pa se nam zdi tudi izboljšati oglaševalske prostore / kanale, ki so namenjeni našim hišnim ljubljenčkom. Zato smo se odločili, da imajo zavetišča in društva poseben status in bodo obravnavana drugače od drugih uporabnikov.

Ustanovitelj & Lastnik | Boštjan Gabrič

Marketing | Urška Žontar

Več o našem začetku pa si lahko preberete tudi na naslednji povezavi: Naša ZGODBA | Živalnik.si

Za kakršnakoli vprašanja, predloge, popravke in nasvete smo dosegljivi na e-naslovu info@zivalnik.si. Z veseljem si bomo vzeli čas in vsako vaše sporočilo temeljito proučili, popravke pa umestili na spletno stran www.zivalnik.si.

Na voljo smo vam preko kontaktnega obrazca | ** Pišite nam - Kliknite tukaj **

Pravila in pogoji uporabe so podrobno pojasnjeni v pravnem obvestilu.

Želimo vam prijetno brskanje.

Ekipa Živalnik

Živalnik.si – Vse za vaše hišne ljubljenčke.

BNG d.o.o.

uporaba piškotkov

Živalnik.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem uporabe našega spletnega mesta se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več informacij o piškotkih
Nastavitve
Sprejmem