O nas

Ekipa Živalnik

Živalnik.si je največji spletni oglasnik v Sloveniji, ki na enem mestu združuje oglase za živali, opremo, hrano in storitve.

KDO SMO

Živalnik je leta 2016 ustanovila mlada ekipa, v kateri smo zbrani poznavalci različnih strokovnih področij. Smo veliki ljubitelji živali, s svojo idejo pa želimo ustvariti prostor, ki bo v dobrobit tako živalim kot ljudem. Združuje nas ljubezen do živali, skupaj pa si prizadevamo, da bi za vas ustvarjali aktualne in kakovostne vsebine.

KAJ DELAMO

Smo posrednik med kupcem in prodajalcem. Na eni strani našim kupcem zagotavljamo dostop do aktualnih oglasov za male živali ter ponudbe opreme, hrane in storitev za živali, na drugi pa prodajalcem ponujamo prostor za pojavnost svojih oglasov.

Živalnik.si smo zasnovali na preprost in zanimiv način, ki omogoča enostavno iskanje vsebin. Ponujamo vam prijazno uporabniško izkušnjo, zato smo spletni oglasnik prilagodili tudi uporabnikom z manj računalniškega znanja. Za zahtevnejše pa imamo na voljo tudi napredno iskanje in dodatno filtracijo.

Celotna ekipa Živalnika si prizadeva zagotavljati ažurno ponudbo opreme, hrane in storitev za živali ter najnovejših oglasov za male živali. Ker nas poganja ljubezen do živali, ponujamo nasvete o skrbi za hišne ljubljenčke. Skozi aktualno podajanje vsebin vas informiramo o tem, kako skrbeti za živali, z ustreznimi nasveti pa vam pomagamo, kako pravilno in varno poiskati hišnega ljubljenčka. Ob tem pa skrbimo za ustvarjanje oglaševalskega prostora, ki našim uporabnikom zagotavlja dostop do kakovostne ponudbe iskanih storitev.

Nismo pozabili niti na živali, ki se nemalokdaj znajdejo v stiski in ostanejo brez doma. Zato smo se odločili, da imajo zavetišča in društva, ki skrbijo za pomoč živalim, pri nas poseben status in drugačno obravnavo od drugih uporabnikov.

Poleg vsega omenjenega pa tudi zagotavljamo, da spletni oglasnik Živalnik.si vsak dan brezhibno deluje.

NAŠE VREDNOTE

DOBROSRČNOST je naše osnovno vodilo, s katerim izražamo čut in skrb za živali.

ODPRTOST, ker ustvarjamo družabni prostor, kjer so dobrodošli vsi ljubitelji živali.

ENAKOVREDNOST, ker želimo enako obravnavati vsakega posameznika, ki obišče našo spletno stran.

POŠTENOST, ker zagovarjamo poštene poslovne prakse in imamo ničelno toleranco do goljufij in prevar.

POSLANSTVO

Naša osnovna naloga je omogočiti vsem živalim najti topel in ljubeč dom. To uresničujemo s spletnim mestom, ki zagotavlja povezovanje med kupci in prodajalci. Z dostopom do živali, opreme, hrane in storitev našim uporabnikom zagotavljamo aktualno ponudbo na slovenskem trgu.

VIZIJA

Postati vodilni spletni oglasnik za živali, opremo, hrano in storitve v Sloveniji.

STOPITE V STIK Z NAMI

Za vsa vprašanja, predloge, izboljšave, nasvete in sodelovanje smo dosegljivi na elektronskem naslovu info@zivalnik.si. Veseli bomo vašega odziva in z veseljem si bomo vzeli čas za vas. Na voljo smo vam tudi preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete tukaj.

Ustanovitelj & Lastnik | Boštjan Gabrič

Več o našem začetku pa si lahko preberete tudi na naslednji povezavi: Naša ZGODBA | Živalnik.si

Želimo vam prijetno brskanje po naših vsebinah.
Ekipa Živalnika

uporaba piškotkov

Živalnik.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem uporabe našega spletnega mesta se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več informacij o piškotkih
Nastavitve
Sprejmem