Oglaševanje

info@zivalnik.si

Predstavljamo vam Živalnik.si - Največji spletni oglasnik za živali, opremo in hrano ter storitve v Sloveniji.

Uporabnikom omogočamo hitro in preprosto objavo in pregledovanje oglasov za prodajo, nakup ali oddajo različnih hišnih ljubljenčkov ter opreme in prehrane za male živali. Uporabnikom, ki so registrirane pravne osebe oziroma ponudnikom na spletnem mestu Zivalnik.si, prav tako omogočamo omenjeno oddajo oglasa v smislu ''storitev za živali'', kjer potencialnim kupcem lahko predstavijo svojo ponudbo dejavnosti.

Za splošne uporabnike (fizične osebe, ki ne opravljajo dejavnosti) je registracija brezplačna. Pravnim osebam in fizičnim osebam, ki opravljajo gospodarsko dejavnost, se zaračuna članarina skladno z vsakokrat veljavnim cenikom, objavljenim na spletni strani.

Za zavetišča / društva je zaradi narave dejavnosti, ki jo opravljajo, registracija brezplačna ne glede na pravnoorganizacijsko obliko.

Posamezniki, podjetja, trgovine in drugi – izkoristite ponudbo in oglašujte svoje izdelke ter utrdite svojo blagovno znamko. Registrirajte se kot pravna oseba in ponudite morebitnim kupcem svojo paleto izdelkov ter opozorite nase in svojo kakovost v posebno dodeljenem mestu Trgovci v spletnem mestu Živalnik.si.

  1. Registrirajte se kot pravna oseba, objavite svojo ponudbo in začnite prodajati že danes!
  2. Pregledna predstavitev ponudbe Vaših izdelkov, v obliki malih oglasov na enem mestu.
  3. Strošek najema oglaševalskega prostora na slovenskem oglasniku za živali je minimalen.
  4. Poslujte 24-ur dnevno, 365 dni v letu.
  5. Utrdite svojo prepoznavnost.

Naš namen je uporabniku omogočiti optimalno izkušnjo / informiranje o vsem potrebnem, da bodo naši hišni ljubljenčki našli topel in ljubeč dom ter imeli vse potrebno, kar potrebujejo

Oglaševanje je mogoče le s spletnimi pasicami (bannerji), pozneje pa vam bomo omogočili in predstavili tudi širšo paleto oglaševalske ponudbe.

Registrirana pravna oseba bo imela v posebno dodeljenem mestu Trgovci na spletni strani Živalnik.si svoje polje, na katerem si bo s svojim logotipom (če ga ima) ali le nazivom podjetja krepila in oglaševala svojo blagovno znamko / izdelke ter gradila svojo prepoznavnost.

S klikom na izbranega trgovca, ki je registrirani uporabnik oglasnika Živalnik, pa se prikaže podstran njegove ponudbe oziroma objavljenih oglasov/izdelkov.

Na »zadnji ravni«, na kateri so vidni trgovčev oglas, njegova vsebina in slikovno gradivo, pa lahko pravna oseba oglašuje s svojim poljem logotipa in vsemi drugimi podatki ter zemljevidom svoje lokacije.

Ekipa Živalnik bo v spletnem mestu Živalnik.si v sodelovanju s pravno osebo, ki bo želela oglaševati z logotipom svojega podjetja, ta logotip pripravila in ga umestila na stran.

Za vse dodatne informacije in dogovore se obrnite na ekipo Živalnik, ki vam bo z veseljem odgovorila in našla ustrezno rešitev za vas. Za vsako uporabljanje spletnega oglaševalskega prostora Živalnik.si se je treba dogovoriti.

Spodaj prilagamo še del analitičnih podatkov obiska spletnega mesta Živalnik.si & posledično Vaše ponudbe.

Začetek poslovanja: 04.04.2016

Opomba: V tem terminu smo doživeli manjši upad beleženja podatkov, kar je razvidno tudi zgoraj na sliki. (20.05.2016 - 29.06.2016)

Želimo vam veliko uspeha pri oglaševanju svoje ponudbe v spletnem oglasniku živalnik.si.

Na voljo smo vam preko kontaktnega obrazca | ** Pišite nam - Kliknite tukaj **

Ekipa Živalnik

Živalnik.si – Vse za vaše hišne ljubljenčke.

BNG d.o.o.

uporaba piškotkov

Živalnik.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem uporabe našega spletnega mesta se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več informacij o piškotkih
Nastavitve
Sprejmem