Oglaševanje

info@zivalnik.si

Predstavljamo vam ekskluzivno spletno stran, ki je novost in delo ekipe Živalnik.

Spletna stran Živalnik.si je slovenski spletni oglasnik, namenjen izključno vsemu za hišne ljubljenčke. Uporabnikom omogočamo hitro in preprosto objavo in pregledovanje oglasov za prodajo, nakup ali oddajo različnih hišnih ljubljenčkov ter opreme in prehrane za male živali. Uporabnikom, ki so registrirane pravne osebe oziroma ponudnikom na spletnem mestu Zivalnik.si, prav tako omogočamo omenjeno oddajo oglasa v smislu ''storitev za živali'', kjer potencialnim kupcem lahko predstavijo svojo ponudbo dejavnosti.

V spletnem mestu Živalnik.si vam prvih 12 mesecev poslovanja omogočamo in ponujamo brezplačno oglaševanje in uporabo vseh drugih ugodnosti spletnega mesta. - CENIK OGLAŠEVANJA.

Posamezniki, podjetja, trgovine in drugi – izkoristite ponudbo in oglašujte svoje izdelke ter utrdite svojo blagovno znamko. Registrirajte se kot pravna oseba in ponudite morebitnim kupcem svojo paleto izdelkov ter opozorite nase in svojo kakovost v posebno dodeljenem mestu Trgovci v spletnem mestu Živalnik.si.

Naš namen je uporabniku omogočiti optimalno izkušnjo/informiranje o vsem potrebnem, da bodo naši hišni ljubljenčki našli topel in ljubeč dom ter imeli vse potrebno, kar potrebujejo

Oglaševanje je mogoče le s spletnimi pasicami (bannerji), pozneje pa vam bomo omogočili in predstavili tudi širšo paleto oglaševalske ponudbe.

Registrirana pravna oseba bo imela v posebno dodeljenem mestu Trgovci na spletni strani Živalnik.si svoje polje, na katerem si bo s svojim logotipom (če ga ima) ali le nazivom podjetja krepila in oglaševala svojo blagovno znamko/izdelke ter gradila svojo prepoznavnost.

S klikom na izbranega trgovca, ki je registrirani uporabnik oglasnika Živalnik, pa se prikaže podstran njegove ponudbe oziroma objavljenih oglasov/izdelkov.

Na »zadnji ravni«, na kateri so vidni trgovčev oglas, njegova vsebina in slikovno gradivo, pa lahko pravna oseba oglašuje s svojim poljem logotipa in vsemi drugimi podatki ter zemljevidom svoje lokacije.

Ekipa Živalnik bo v spletnem mestu Živalnik.si v sodelovanju s pravno osebo, ki bo želela oglaševati z logotipom svojega podjetja, ta logotip pripravila in ga umestila na stran.

Za vse dodatne informacije in dogovore se obrnite na ekipo Živalnik, ki vam bo z veseljem odgovorila in našla ustrezno rešitev za vas. Za vsako uporabljanje spletnega oglaševalskega prostora Živalnik.si se je treba dogovoriti.

Spodaj prilagamo še del analitičnih podatkov obiska spletnega mesta Živalnik.si & posledično Vaše ponudbe.

Začetek poslovanja: 04.04.2016

Opomba: V tem terminu smo doživeli manjši upad beleženja podatkov, kar je razvidno tudi zgoraj na sliki. (20.05.2016 - 29.06.2016)

Želimo vam veliko uspeha pri oglaševanju svoje ponudbe v spletnem oglasniku živalnik.si.

Ekipa Živalnik

Živalnik.si – Vse za vaše hišne ljubljenčke.

BNG d.o.o.

uporaba piškotkov

Živalnik.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem uporabe našega spletnega mesta se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več informacij o piškotkih
Nastavitve
Sprejmem