Pogosta vprašanja

Svoja vprašanja nam lahko posredujete na elektronski naslov info@zivalnik.si.

Komu je namenjena spletna stran Živalnik.si?

Spletna stran Živalnik.si je slovenski spletni oglasnik, namenjen izključno potrebam hišnih ljubljenčkov. Uporabnikom omogoča hitro in preprosto objavo in pregledovanje oglasov za prodajo, nakup ali oddajo različnih hišnih ljubljenčkov, opreme in prehrane za male živali.

Uporabnikom, ki so registrirane pravne osebe oziroma ponudnikom na spletnem mestu Zivalnik.si, prav tako omogočamo omenjeno oddajo oglasa v smislu ''storitev za živali'', kjer potencialnim kupcem lahko predstavijo svojo ponudbo dejavnosti.

Spletna stran Živalnik.si nastopa le kot posrednik med prodajalci in kupci oziroma drugimi uporabniki, in ne v imenu ali za račun kateregakoli od uporabnikov spletne strani.

Vsak dogovor med uporabniki, sklenjen na podlagi oglasov, objavljenih na spletni strani Živalnik.si, je izključno dogovor med uporabniki, in ne povzroča nobenega posrednega ali neposrednega pogodbenega odnosa med uporabniki in upravljavcem spletne strani.

Kako se registrirati kot uporabnik spletnega mesta Živalnik.si?

V zgornji navigaciji spletnega mesta Živalnik.si kliknite registracija in izberite ustrezen tip uporabnika, za katerega se boste registrirali:

Ob prvem vpisu oziroma pred prvo oddajo oglasa se je treba registrirati. Uporabniki se lahko registrirajo kot splošni uporabniki (fizične osebe) ali kot pravne osebe. V ta namen na spletni strani izberejo ustrezno ikono za registracijo (Splošni uporabnik / Pravna oseba).

Registracija ni dovoljena fizičnim osebam, mlajšim od 15 let.

Za splošne uporabnike (fizične osebe, ki ne opravljajo dejavnosti) je registracija brezplačna. Pravnim osebam in fizičnim osebam, ki opravljajo gospodarsko dejavnost, se zaračuna članarina skladno z vsakokrat veljavnim cenikom, objavljenim na spletni strani.

Za zavetišča / društva je zaradi narave dejavnosti, ki jo opravljajo, registracija brezplačna ne glede na pravnoorganizacijsko obliko.

Po registraciji lahko uporabniki izkoriščajo vse funkcionalnosti spletne strani Živalnik.si in objavljajo lastne male oglase.

Med postopkom registracije uporabnik izbere uporabniško ime in geslo, ki ju bo uporabljal ob vsaki nadaljnji prijavi. Registracijski obrazec je treba izpolniti pravilno in v celoti. Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna. Vpisovanje podatkov tretjih oseb brez njihovega izrecnega dovoljenja je prepovedano.

Pred koncem registracije mora vsak uporabnik potrditi, da se strinja s pravili in pogoji, navedenimi v obrazcu registracije. Vse vnesene podatke, razen uporabniškega imena, je mogoče po opravljeni registraciji in aktivaciji profila kadarkoli spremeniti.

S klikom na gumb Potrjujem registracijo uporabnik izjavlja, da je star najmanj 15 let ter da so vsi vneseni podatki točni in resnični.

Po uporabnikovi uspešni registraciji je torej treba pred začetkom uporabljanja spletnega mesta Živalnik.si potrditi profil registriranega uporabnika s klikom na link, ki smo vam ga posredovali na vaš elektronski naslov oz. račun, ki ste ga vnesli v obrazec ob registraciji.

Pravila in pogoji uporabe so podrobno pojasnjeni v pravnem obvestilu.

Kako oddati oglas?

Za oddajo oglasa morate biti registrirani in prijavljeni, oddaja oglasa pa je preprosta. V zgornji navigaciji strani kliknite na rdeče obarvano mesto oddaj oglas, nato kliknite na eno izmed podkategorij znotraj posamezne glavne kategorije, npr.: v Kategoriji Živali kliknite na eno izmed podkategorij, npr.: Psi ... in oddaja oglasa se bo začela.

Kako in kje dostopam do svojih podatkov registriranega profila?

Za dostop do svojih podatkov registriranega profila morate biti prijavljeni. V zgornji / glavni navigaciji spletnega mesta Živalnik.si kliknite na moj profil in odprla se vam bo nova podstran z vašimi podatki, ki ste jih vnesli pri registraciji. Tam lahko spreminjate vse svoje podatke profila, vključno z geslom.

OPOMBA: Uporabniškega imena ni mogoče spreminjati!

Če pa želite dostopati do svojih objavljenih oglasov in jih urejati ali pa izbrisati, kliknite na polje moji oglasi in odprla se vam bo nova podstran, kjer se Vam bo prikazal seznam vseh Vaših objavljenih oglasov in le-te lahko tukaj urejate po želji, kot omenjeno.

Koliko časa je mogoče videti oddani oglas na strani Živalnik.si?

Po registraciji lahko uporabniki izkoriščajo vse funkcionalnosti spletne strani Živalnik.si in objavljajo svoje male oglase. Vsi mali oglasi, objavljeni na spletni strani Živalnik.si, so veljavni 30-dni od dneva objave. Po izteku 30-dnevnega obdobja veljavnosti, se objavljeni oglasi umaknejo s spletne strani in niso več vidni javnosti. Ostanejo pa v profilu uporabnika, pod moji oglasi, kjer se željene lahko podaljša, da so zopet prikazani na spletnem oglasniku, se jih ureja, menjava fotografije ipd.

Zakaj oglaševati v spletnem mestu Živalnik.si in katere so prednosti registrirane pravne osebe?

Za splošne uporabnike (fizične osebe, ki ne opravljajo dejavnosti) je registracija brezplačna. Pravnim osebam in fizičnim osebam, ki opravljajo gospodarsko dejavnost, se zaračuna članarina skladno z vsakokrat veljavnim cenikom, objavljenim na spletni strani.

Za zavetišča / društva je zaradi narave dejavnosti, ki jo opravljajo, registracija brezplačna ne glede na pravnoorganizacijsko obliko.

Posamezniki, podjetja, trgovine in drugi – izkoristite ponudbo in oglašujte svoje izdelke ter utrdite svojo blagovno znamko. Registrirajte se kot pravna oseba in ponudite morebitnim kupcem svojo paleto izdelkov ter opozorite nase in svoj kakovost v posebno dodeljenem mestu Trgovci v spletnem mestu Živalnik.si.

  1. Registrirajte se kot pravna oseba, objavite svojo ponudbo in začnite prodajati že danes!
  2. Pregledna predstavitev ponudbe Vaših izdelkov, v obliki malih oglasov na enem mestu.
  3. Strošek najema oglaševalskega prostora na slovenskem oglasniku za živali je minimalen.
  4. Poslujte 24-ur dnevno, 365 dni v letu.
  5. Utrdite svojo prepoznavnost.

Naš namen je uporabniku omogočiti optimalno izkušnjo / informiranje o vsem potrebnem, da bodo naši hišni ljubljenčki našli topel in ljubeč dom.

Oglaševanje je mogoče le s spletnimi pasicami (bannerji), pozneje pa bodo predstavljene še druge možnosti in oglaševalska ponudba.

Logotip trgovca

Pravilnik in izpolnjevanje določenih standardov, ki jih navaja upravljavec spletnega mesta Živalnik.si, zahteva:

Ekipa Živalnik bo na spletnem mestu Živalnik.si v sodelovanju s pravno osebo, ki bo želela oglaševati z logotipom svojega podjetja, ta logotip pripravila in ga umestila na stran.

Prednosti in lokacije pojavljanja logotipa trgovca

Registrirana pravna oseba bo imela v posebno dodeljenem mestu Trgovci na spletni strani Živalnik.si svoje polje, na katerem bo s svojim logotipom (če ga ima) ali le z nazivom podjetja krepila in oglaševala svojo blagovno znamko/izdelke ter gradila svojo prepoznavnost.

S klikom na izbranega trgovca, ki je registrirani uporabnik oglasnika Živalnik, pa se prikaže podstran njegove ponudbe oziroma objavljenih oglasov/izdelkov.

Na »zadnji ravni«, na kateri so vidni trgovčev oglas, njegova vsebina in slikovno gradivo, lahko pravna oseba oglašuje s svojim poljem »logotipa« in vsemi drugimi podatki ter zemljevidom lokacije ponudnika.

Pazite. Logotip je mogoče pri urejanju svojega profila dodati tudi pozneje.

Za vse dodatne informacije in dogovore se obrnite na ekipo Živalnik, ki vam bo z veseljem odgovorila in našla ustrezno rešitev za vas. Za vsako uporabljanje spletnega oglaševalskega prostora Živalnik.si se je treba dogovoriti.

Kdo smo ekipa Živalnik?

Smo povezana ekipa sposobnih ljudi z različnim znanjem in skupnim ciljem, postati prevladujoči spletni oglasnik za živali v Sloveniji.

Naša podjetniška pot bo temeljila na podjetniškem razmišljanjanju, timskem delu, ustvarjalnosti, inovativnosti ter načrtovanju in uresničevanju postavljenih ciljev.

Celotna ekipa Živalnik razmišlja in se trudi delati predvsem v pomoč živalim, pomembno pa se nam zdi tudi izboljšati oglaševalski prostori/kanale, ki so namenjeni našim hišnim ljubljenčkom. Zato smo se odločili, da imajo zavetišča/društva poseben status in bodo obravnavana drugače od drugih uporabnikov.

Upravljavec spletne strani Živalnik.si si bo prizadeval, da bo vsebina spletne strani kakovostna, dostopna ves čas, zakonita in ažurna ter ne bo vsebovala nezakonitih, moralno spornih elementov ali virusov ter podobnih dejavnikov, ki bi lahko škodovali omrežni infrastrukturi.

Kdo je naš uporabnik?

Zadovoljni uporabnik je ključni cilj našega razmišljanja in delovanja. Spletna stran Živalnik.si je zasnovana na podlagi optimalne uporabnikove izkušnje, na čim bolj preprost in zanimiv način.

Namenjena je vsem ljubiteljem živali – uporabnikom s pomanjkljivim računalniškim znanjem in tudi zahtevnejšim uporabnikom, ki imajo na voljo napredno iskanje in dodatno filtracijo.

Vzpostavljen je sistem organiziranosti in točno določenih postavk za vsako posamezno kategorijo z namenom učinkovitega delovanja z minimalno možnostjo morebitnih napak.

Kakšna sta naša poslanstvo in vizija?

Naše poslanstvo je: Različnim živalim pomagamo poiskati topel in ljubeč dom.

Vsaka žival si zasluži le najboljše. Prav to je naše glavno vodilo delovanja. Naša vizija je postati prevladujoči spletni oglasnik za živali v Sloveniji in skrbeti za brezhibno delovanje, zadovoljstvo uporabnikov in ljubezen do živali.

"Za vse dodatne informacije in dogovore je tu ekipa Živalnik, ki vam bo z veseljem odgovorila in poskušala najti ustrezno rešitev za vas."

Vsakršna vprašanja, predlogi, popravki in nasveti so dobrodošli. Z veseljem si bomo vzeli čas in vsako vaše sporočilo temeljito proučili, popravke pa umestili na spletno stran.

Želimo vam veliko uspeha pri oglaševanju vaše ponudbe v spletnem oglasniku Živalnik.si.

Na voljo smo vam preko kontaktnega obrazca | ** Pišite nam - Kliknite tukaj **

Ekipa Živalnik

Živalnik.si – Vse za vaše hišne ljubljenčke.

BNG d.o.o.

uporaba piškotkov

Živalnik.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem uporabe našega spletnega mesta se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več informacij o piškotkih
Nastavitve
Sprejmem